Concert Linda’s Jazz in New Orléans Jazz Café

Groningen

Linda's Jazz geeft donderdag 31 maart een concert in New Orléans Jazz Café in Groningen.

Linda's Jazz is geformeerd rond vocalist Linda Molenkamp. Na afronding van haar studie jazz-zang aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, vertrok zijn naar Amsterdam. Ze zong er onder meer bij close-harmony group The Hot Notes en de Nederlandstalige wereldmuziekgroep Spaanse Ruiters. Verder was ze leadzangeres van verschillende jazzformaties. In die hoedanigheid stond ze op podia als Bimhuis, Panama Amsterdam en het Bellevue theater. Weer woonachtig in Groningen is ze actief met haar bands Linda’s jazz en Linda &thelovelyfour. Ze zingt als gast bij bigbands en is een veelgevraagd zangeres voor diverse projecten. In Linda's Jazz wordt Linda Molenkamp begeleid door professionals uit de Groningse jazz-scene: pianist Tony Hoyting en contrabassist Oeds Bouwsma. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen