Rommelmarkt/ fancy fair basisschool De Beijumkorf

Groningen

Basisschool De Beijumkorf uit Groningen houdt zaterdag 2 april een rommelmarkt/ fancy fair op hoofdlocatie De Honingraat.

Op de rommelmarkt worden tweedehands spullen verkocht. Daarnaast worden door de hele school spelletjes uitgezet, waarbij om 'leuke prijzen' wordt gestreden. Ook kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding verkleed op de foto gaan, een dartspel spelen, zich laten schminken of grabbelen in de grabbelton. Verder draait het rad van fortuin en wordt een loterij gehouden met als hoofdprijs een waardebon van Intertoys Beijum/ Lewenborg ter waarde van 200 euro; de trekking is om 13.30 uur. Op het schoolplein zijn allerhande lekkernijen en drankjes verkrijgbaar.

Opbrengst

De opbrengst van de rommelmarkt/ fancy fair komt geheel ten goede aan De Beijumkorf. Voorgaande jaren is het geld onder andere besteed aan een nieuwe schommel voor het kleuterspeelplein en een nieuw digibord voor een van de klassen.

Auteur

Marc Jansen