'Advocaat van de duivel' in Stadschouwburg Groningen

Groningen

Bos Theaterproducties staat zaterdag 9 april met de voorstelling 'Advocaat van de duivel' in Stadschouwburg Groningen.

Deze voorstelling die kant van de advocatuur waar de zucht naar geld en macht de moraal geheel verdrongen heeft.

Waldermar Torenstra

De jonge ambitieuze advocaat Kevin Taylor (Waldemar Torenstra) wordt gevraagd partner te worden bij een groot en beroemd kantoor. Hij krijgt een torenhoog salaris en een buitensporig luxe appartement, maar Kevin geniet het allermeest van de roem die hem ten deel valt.

Victor Löw

Dat alles heeft hij te danken aan John Milton (Victor Löw), de grote baas van het kantoor die hem als een vader in de armen sluit. Mede door zijn vrouw begint Kevin zich echter te realiseren dat hij in een faustiaans verbond gevangen zit, zijn ziel heeft verkocht en het middelpunt is van een spel op leven en dood. 'Advocaat van de duivel' werd eerder als 'The Devil's Advocate' succesvol verfilmd, met Al Pacino en Keanu Reeves in de hoofdrollen. Aanvang: 2015 uur. Meer informatie: www.de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen