Luuk Wilmering in lezingenserie 'Druk, druk, druk...'

Groningen

Beeldend kunstenaar Luuk Wilmering geeft donderdag 7 april een lezing in GRID Grafisch Museum Groningen. Dit is de tweede lezing in de door GRID en VRIJDAG georganiseerde reeks ‘Druk, druk, druk… – Waar beeldende kunst en drukwerk samenkomen’.

Centraal in deze reeks staan boeken, gemaakt door beeldend kunstenaars en vormgevers die er voor kiezen om er veel aandacht, liefde, tijd en soms ook geld in te steken.

Luuk Wilmering

Luuk Wilmering uit Haarlem is beeldend kunstenaar. Zijn oeuvre bestaat uit foto's, collages, werken voor dia-carrousel, installaties, schilderijen en kunstenaarsboeken. Veel van zijn boeken zijn door hemzelf uitgegeven, meestal in kleine oplagen. Wilmering exposeerde in de Hallen (Haarlem), Museum de Pont (Tilburg) en komend jaar in het Fotomuseum in Rotterdam. De lezing begint om 20.00 uur. Na afloop kan worden nagepraat in het VRIJDAG Café aan de overkant.  Entree: € 7,50 (studenten en cursisten 5 euro). Reserveren: doen@bijvrijdag.nl of 050 – 305 14 00.

Auteur

Marc Jansen