Maarten van der Graaf in 'Dichters van geluk' in Groninger Forum Bibliotheek

Groningen

Maarten van der Graaf maakt donderdag 7 april zijn opwachting in de serie ‘Dichters van geluk’ in Groninger Forum Bibliotheek in Groningen.

Huisdichter Rense Sinkgraven praat in ‘Dichters van geluk’ met Maarten van der Graaf over diens favoriete poëzie, zijn inspiratiebronnen én over geluk. Actuele bundels passeren de revue en uiteraard wordt het ‘Geluksgedicht van de Maand’ ten gehore gebracht.

Maarten van der Graaf

Maarten van der Graaf (1987) debuteerde in 2013 met de bundel 'Vluchtautogedichten'. Deze werd het jaar erop bekroond met de C. Buddingh’-prijs. 'Dood werk', zijn tweede bundel, verscheen afgelopen voorjaar. Naast zijn bundels publiceert Van der Graaff poëzie en proza in verschillende tijdschriften en is hij veel op de podia te vinden. Ook is hij redacteur en medeoprichter van het online literair tijdschrift Samplekanon. Aanvang: 12.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen