NNO speelt Rolling Stones met Eric Corton, Tim Knol en Marcel Veenendaal

Groningen

In De Oosterpoort in Groningen staat donderdag 7 april 'A Symphonic Tribute tot The Rolling Stones'  geprogrammeerd. Eric Corton, Tim Knol en DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal brengen hierin samen met het Noord Nederlands Orkest (NNO) een eerbetoon aan The Rolling Stones.

Het concert is onderdeel van de NNO-serie ‘Symfonische tributes’. Hierin stonden eerder al Queen, Pink Floyd en Abba centraal.

The Rolling Stones

'A Symphonic Tribute tot The Rolling Stones' voert het publiek terug naar de eerste 20 jaar van het bestaan van The Rolling Stones. Uit de jaren '60 passeren bijvoorbeeld Ruby Tuesday, Under My Thumb en Paint it Black de revue. En uit de jaren '70 komen Fool To Cry, Angie, Miss you en Wild Horses voorbij. Tom Trapp tekende voor de symfonische arrangementen. Jurjen Hempel dirigeert het orkest. Het NNO toert met dit programma langs verschillende theaters. Deze tour wordt zaterdag 16 april afgesloten in TivoliVredenburg in Utrecht. Het concert in De Oosterpoort begint om 20.15 uur. https://youtu.be/wUIh5zhe-Fo

Auteur

Marc Jansen