VanVelzen met ‘Call It Luck’ naar Stadsschouwburg Groningen

Groningen

VanVelzen staat donderdag 21 april met The Hibby GB's met zijn nieuwe theatershow 'Call It Luck' in de Stadsschouwburg Groningen.

Bij een bezoek aan Afrika werd VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten. Dat inspireerde hem tot het schrijven van het album 'Call It Luck’. Bij het vredesconcert MasterPeace in Concert ontmoette hij de Keniaanse zangeressen Jaya, Neema en Diana - The HibbyGB's. Hun energie, hun samenzang en de manier waarop ze bewegen werkte verslavend. Roel van Velzen: "Ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven.". 'Call It Luck' combineert het VanVelzen-repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk. De voorstelling in Groningen begint om 20.15 uur. Meer informatie: de-oosterpoort.nl https://youtu.be/lMWICXoCGdQ

Auteur

Marc Jansen