Wielerbaan Corpus den Hoorn decor Women on Wheels

Groningen

De wielerbaan op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen is zondag 24 april toneel van 'Women on Wheels’. Dit evenement richt zich op alle dames die van fietsen houden of hiermee kennis willen maken.

Women On WheelsWielrennen voor dames is populair en de groep is groeiende. 'Women on Wheels' presenteert clinics en workshops gericht op onderhoud van materiaal, voeding, kleding en fietstechniek. Daarnaast staat een markt met alles wat met wielrennen te maken heeft geprogrammeerd. Op deze markt kan ook een hapje en een drankje genuttigd worden.

Wielerwedstrijd en toertocht

Uiteraard wordt er ook gefietst. Zo staan een wielerwedstrijd en en een toertocht met start en finish vanaf de wielerbaan op het programma. Deelnemers aan de toertocht kunnen kiezen voor 25 en voor 50 kilometer. De organisatie van het evenement is in handen van de wielerverenigingen Klik, TC Het Trapstel, Wielervereniging Bedum en Fietsclub Voor de wind uit Zuidhorn. Meer informatie: www.womenonwheels.nu

Auteur

Marc Jansen