Circusmarkt Vrienden van Santelli goed voor € 869,59

Groningen

Een door Stichting Vrienden van Santelli georganiseerde circusmarkt in en rond het gebouw van Circus Santelli in Groningen heeft € 869,59 opgebracht. De stichting gebruikt dit geld om 'de accommodatie verder in te richten'.

Stichting Vrienden van Santelli heeft als doelstelling onvervulde wensen van Circus Santelli waar te maken. Met de bijdrage van donateurs wil de stichting de aanschaf van vernieuwende circusmaterialen, het ontwikkelen van trainingen voor bijzondere doelgroepen en het inhuren van vakdocenten (om vrijwilligers te trainen) mogelijk maken. Ook het gezellig aankleden van de accommodatie staat op het verlanglijstje van de stichting.

Circusmarkt

In dit kader had het voor zondag een circusmarkt georganiseerd. Circusdrome trakteerde de bezoekers op het plein op de nieuwe voorstelling 'Maharadja'. In de theaterzaal konden de bezoekers genieten van luchtacrobatiek door Duo Musa, een koorddans-act van Marco Bonisimo en een 'circusspektakel' door Duo Clinch. In de ontvangsthal en in de grote oefenzaal waren activiteiten voor jong en oud: workshops, rad van fortuin en 'de-mooiste-cup-cake'-wedstrijd'. Meer informatie: www.santelli.nl

Auteur

Marc Jansen