Bear's Den naar De Oosterpoort in Groningen

Groningen

Bear’s Den geeft maandag 14 november een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Bear's den-bandleden Andrew Davie en Kevin Jones zaten eerder al samen in de band Cherbourg. Toen die band uit elkaar ging, kwamen Davie en Jones gitarist en banjospeler Joey Haynes op het spoor. Vervolgens was Bear’s Den was een feit. De band maakt vooral verstilde folkliedjes. Met enkele EP’s, talloze optredens en het debuutalbum ‘Islands’ heeft Bear’s Den de afgelopen paar jaar een snelle opmars gemaakt. Ze toerden onder andere met Mumford & Sons, stonden op Eurosonic 2014 en stonden ook al eens - in 2015- in (de kleine zaal van) De Oosterpoort. Het concert in (de grote zaal van) De Oosterpoort op 14 november begint om 20.00 uur. Meer informatie: de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/q1MmYVcDyMs

Auteur

Marc Jansen