VRIJDAG zoekt amateurs voor Maand van de Amateurkunst 2016

Groningen

Cultuurorganisatie VRIJDAG in Groningen zoekt amateurkunstenaars en -verenigingen voor de editie 2016 van de Maand van de Amateurkunst (MAK). Deze is van 28 mei tot en met 26 juni. Thema is: 'Ik toon'.

In de MAK spelen dansers, beeldend kunstenaars, fotografen, muzikanten en alle andere amateurkunstenaars en -verenigingen zich in de kijker. VRIJDAG coördineert alle MAK-activiteiten, samen met zoveel mogelijk partnerinstellingen, in stad en provincie Groningen. Alle amateurkunstenaars en -verenigingen die zich willen profileren, kunnen zich tot maandag 18 april aanmelden op www.bijvrijdag.nl/amateurkunst. Ook beheerders van openbare ruimtes die het decor kunnen vormen voor een of meerdere activiteiten kunnen zich nog melden. Dat kan via mak@bijvrijdag.nl. VRIJDAG ondersteunt amateurkunstenaars dankzij financiële steun van de provincie Groningen.

Auteur

Marc Jansen