Patrimonium en Santelli met 'Dubbelspel XL' in voormalige Suikerunie

Groningen

Jeugdcircus Santelli en Harmonie Patrimonium presenteren zaterdag 16 april de voorstelling 'Dubbelspel XL' in het zeefgebouw van de voormalige Suikerunie in Groningen.

Jeugdcircus Santelli gaat hierbij los met clowns, trapezes en zelfs een paard, terwijl Harmonie Patrimonium de muzikale omlijsting voor haar rekening neemt.

Dubbelspel

Jeugdcircus Santelli treedt in heel Nederland (en soms daarbuiten) op met de voorstelling 'Dubbelspel'.  Hierin wordt het verhaal verteld van een groep jongeren die zich klaarmaakt om op te treden in een traditionele circusvoorstelling, met alle figuren die je daarin kunt verwachten: een diva met sterallures, een slangenmeisje en een paard. En met alle circuskunsten die er bij horen: hoge trapezes, vliegende kegels en acrobatiek.

Geheel eigen karakter

Harmonie Patrimonium ondersteunt de voorstelling met een ouverture, marsen en circusmuziek, in plaats van de oorspronkelijke muziek uit de voorstelling. Zo geeft dit 50-koppig orkest, onder leiding van dirigent Jan Wijenberg, de voorstelling een geheel eigen karakter en komen bezoekers volledig in de circussfeer. Er staan 2 voorstellingen geprogrammeerd: om 15.00 uur en om 20.00 uur. Meer informatie en kaartverkoop: www.harmonie-patrimonium.nl.

Auteur

Marc Jansen