Concertweek ‘Prince Claus and the Chamber of Music’ in Groningen

Groningen

‘Prince Claus and the Chamber of Music’. Onder deze noemer brengen studenten van het Prins Claus Conservatorium in Groningen van maandag 11 tot en met donderdag 14 april een reeks gratis toegankelijke kamermuziekconcerten ten gehore. 

De studenten werken samen in kleine groepjes met verschillende instrumenten, bijvoorbeeld harp, cello en klarinet. Er zijn meerdere genres te horen en de stukken duren maximaal 10 minuten. De studenten hebben zelf het programma voor deze week samengesteld en gezamenlijk voorbereid. Zo ontwikkelen ze naast podiumervaring ook hun organisatietalent. De concerten duren ongeveer een uur. Na afloop van de concerten is er gelegenheid om de musici te ontmoeten; onder het genot van een hapje en een drankje.

Concerten

De concerten vinden steeds plaats in de Andrea Elkenbracht-zaal van het Prins Claus Conservatorium. Data en tijden:
  • maandag 11 april 19.00 uur
  • dinsdag 12 april 12.30 uur
  • dinsdag 12 april 19.00 uur
  • woensdag 13 april 12.30 uur
  • woensdag 13 april 19.00 uur
  • donderdag 14 april 12.30 uur
  • donderdag 14 april 19.00 uur
Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen