Gezinsrondleidingen Alphons Filemon Kiek in Noordelijk Scheepvaartmuseum

Groningen

Fotograaf Alphons Filemon Kiek geeft in de Nationale Museumweek rondleidingen in het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen.

Alphons Filemon Kiek, een verre neef van de 19de eeuwse Groninger fotopionier David Israël Kiek, is gevraagd de pronkstukken van het scheepvaartmuseum te fotograferen. Tijdens de rondleidingen neemt hij grote én kleine bezoekers - de rondleidingen zijn geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar - mee op een ontdekkingstocht langs de pareltjes van het museum. De bezoekers maken kennis met de leukste verhalen uit het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

Rondleidingen

De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 16, zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24 april. De rondleiding start telkens om 14.00 uur en duurt een uur. De rondleiding is gratis voor bezoekers van het museum. Meer informatie: www.nationalemuseumweek.nl

Auteur

Marc Jansen