Recordpoging proosten op Kingsland Festival

Groningen

Kingsland doet een recordpoging proosten tijdens de festivals in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch en Groningen op woensdag 27 april.

Om 18.00 uur precies proosten in de 3 steden naar verwachting 100.000 Kingsland-bezoekers op de verjaardag van Koning Willem-Alexander.

Guiness Book of Records

Het grootste proost-moment dat het Guiness Book of Records ooit registreerde was georganiseerd door het Amerikaanse honkbalteam The Boston Red Sox. Toen proostten 32.000 mensen Met bijna 3 keer zoveel deelnemers maakt de wereld op Koningsdag kennis met de ultieme Nederlandse gezelligheid. Door middel van interactieve schermen op de 3 locaties, heffen alle bezoekers van Kingsland als 1 grote familie om 18.00 uur het glas op Nederlands favoriete verjaardag.

Kingsland Festival

Kingsland beleeft dit jaar zijn vierde editie. Vorig jaar breidde het festival zich uit naar ‘s-Hertogenbosch en dit jaar ook naar Groningen. Kingsland Festival is een initiatief van E&A Events en 4PM Entertainment. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.kingslandfestival.nl.

Auteur

Marc Jansen