Özcan Akyol in ‘Naked Lunch’ in Groninger Forum Bibliotheek

Groningen

Özcan Akyol maakt donderdag 21 april zijn opwachting in ‘Naked Lunch’ in de Groninger Forum Bibliotheek.

Akyol schuift om 12.30 uur bij Rense Sinkgraven aan tafel voor een stevige lunch en een goed gesprek. Over de liefde voor boeken, kunst muziek en films.

Özcan Akyol

Özcan Akyol (1984) volgde een mavo-opleiding en studeerde later Journalistiek en Nederlands. Met de laatste studie is hij echter direct gestopt toen hij 2 contracten bij zijn huidige uitgeverij kreeg. Naast zijn literaire werk is hij vaste columnist van De Nieuws BV (Radio 1), Nieuwe Revu, 90 Minutes en Dagblad de Stentor. Daarnaast publiceert hij van tijd tot tijd in Hard gras, NRC Handelsblad en de Vara Gids.

Eus

Eind oktober 2012 verscheen zijn alom geprezen debuut 'Eus' bij Uitgeverij Prometheus. Zijn nieuwe roman 'Turis' verscheen begin april. 'Turis' is het nietsontziende verhaal van een zoon over zijn vader Turis, een onaangepaste dronkaard en hoerenloper, iemand zonder aantoonbaar geweten. Aanvang: 12.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen