Ton Schroor opent vernieuwd buitenterrein MFC De Wijert

Groningen

Wijkwethouder Ton Schroor opent vrijdag 22 april om 16.00 uur het compleet vernieuwde buitenterrein van MFC De Wijert in Groningen.

Het buitenterrein van de multifunctionele accommodatie is flink onder handen genomen. Zo is de speeltuin gerenoveerd én zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst. Verder is een nieuwe jeu de boules-baan aangelegd en is een buitenhuiskamer - een kamer in de open lucht met zitjes, een podium en een open haard/ barbecue - ingericht.

Opening

De opening gaat gepaard met een open podium, muziek verzorgd door DJ Fiesta Alegria, een jeu de boules-toernooi, workshops en een presentatie van B-Slim. Verder zijn allerhand hapjes en drankjes - voor de jeugd komt een ranjakoe langs - verkrijgbaar. De activiteiten duren tot 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen