Musical 'Nonsens' in MartiniPlaza in Groningen

Groningen

In MartiniPlaza in Groningen wordt zaterdag 23 april de musical 'Nonsens' opgevoerd.

Met een sterrencast bestaande uit Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg blaast producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment de musicalklassieker 'Nonsens' - première: 12 december 1985 - nieuw leven in. Een poppenact, een tapdansnummer, prachtige liedjes en een heuse publieksquiz… Alle mogelijke disciplines passeren in Nonsens de revue.

Nonsens

'Nonsens' begint wanneer de nonnen ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De 5 overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. Ze huren de zaal van het plaatselijke parochiehuis en brengen een avond met zang, dans en vele komische verrassingen. Aanvang: 20.00 uur. Kaartverkoop: www.martiniplaza.nl.

Auteur

Marc Jansen