Première nieuwe voorstelling Circus Santelli bij VRIJDAG

Groningen

De nieuwe voorstelling 'Alice in circusland' van Circus Santelli gaat zondag 24 april in première in de concertzaal van VRIJDAG in Groningen.

'Alice in Circusland' wordt gespeeld door de jonge talenten van Santelli. Deze kinderen tussen 9 en 12 jaar zetten in deze groep hun eerste stappen op het circustheaterpodium. De 15 jonge talenten van Santelli trainen 4 tot 8 uren per week. Ze maken elk jaar een nieuwe voorstelling.

Alice in Circusland

In 'Alice in Circusland' komt Alice door een val in circusland terecht. Ze ontmoet het haastige konijn, dat langs komt rennen op een bal, loopt op zijn handen of hupst op zijn eenwieler. Ze komt een enorme rups tegen die acrobatische toeren uithaalt, klimt met de bloemen in de trapeze en ontmoet de tweeling balancerend op een bal. Voor de zwarte koningin, cricket spelend op een eenwieler, is ze helemaal niet bang. Maar zou het goed aflopen bij de rechtszaak die op hoog niveau wordt gespeeld? De voorstelling wordt zondag 24 april 2 keer opgevoerd; om 13.30 en om 15.30 uur. Meer informatie: www.santelli.nl.

Auteur

Marc Jansen