Stuck Herry met 'De Dode Draad' in Der Aa-Theater

Groningen

Stuck Herry staat zaterdag 23 april met 'De Dode Draad' in het Der Aa-Theater in Groningen.

Stuck Herry speelt in deze rock 'n roll-revue nummers van reeds lang verscheiden rock’ n roll-legendes uit de vroege jaren '60. Coryfeeën als Bobby Darin, Don en Dewey, Elvis Presley, Eddy Cochran, Del Shannon en Chuck Berry - als naamgever van de band.

Stuck Herry

Stuck Herry bestaat uit zanger/ gitarist Ep Oosting (oet Oethoez’n), zanger/ gitarist Peter de Haan (Pé Daalemmer), contrabassist Martin Tuinte en drummer/ jeneverstoker Theo Dijkstra. Zij nemen het publiek mee naar de ontstaansgeschiedenis van bekende en minder bekende songs.

Verhalen

Tussen de nummers door verhalen de heren op hun eigen Groninger wijze van toevalligheden en ontmoetingen, van afgunst en van de omtrekkende bewegingen der rock 'n roll-sterren. De revue begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop (reserveren@deraattheater.nl) en 17,50 euro aan de deur.

Auteur

Marc Jansen