'Bewegen en Borrel' bij Iedereen Vitaal Groningen

Groningen

Iedereen Vitaal Groningen (IVG) heeft voor zondag 1 mei de kennismakingsbijeenkomst 'Bewegen en Borrel' georganiseerd. Belangstellenden kunnen tussen 15.00 en 17.00 kennismaken met IVG.

Iedereen Vitaal Groningen biedt sport- en beweegactiviteiten aan voor mensen zonder of met een beperking. IVG probeert mensen vitaler te maken door ze te ondersteunen bij sport- en beweegactiviteiten. IVG heeft als motto is dat voor iedereen, ongeacht zijn of haar beperking, een uitdagende en leuke sport- of beweegactiviteit te bedenken is. 'Bewegen en Borrel' begint met op een ontspannen en gezellige manier bewegen. Na de inspanning is er tijd voor ontspanning: bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. De beweegactiviteiten vinden plaats in het Pioenpark. Buurthuis De Oliemolen is zowel verzamel- als borrelplaats. Meer informatie/ aanmelding: maartenwesterhuis@iedereenvitaalgroningen.nl, www.iedereenvitaalgroningen.nl of 06-41253214. Deelname is gratis.

Auteur

Marc Jansen