Open Digi Dag Tandprothetische Praktijk Toren in Groningen

Groningen

Tandprothetische Praktijk Toren aan de Zonnelaan 30-8 in Groningen houdt zaterdag 23 april een Open Digi Dag. Hierin staat ‘de digitale gebitsprothese’ centraal.

Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn er demonstraties van het digitaal ontwerpen van de gebitsprothese en geeft het team van Toren uitleg over de voordelen en mogelijkheden van deze nieuwe methode. Een belangrijk voordeel van het digitaal ontwerpen is dat er minder afspraken nodig zijn om de prothese te maken, waardoor het een stuk sneller gaat. Bovendien zijn de materialen van een sterkere kwaliteit en is de pasvorm beter door de digitale precisie. Een ander belangrijk voordeel is dat het probleem van de ‘zwarte randjes’ opgelost is. Veel mensen ervaren deze ‘zwarte randjes’ als zeer onprettig. Het team van Toren werkt bij de productie van de prothese nauw samen met fabrikant AvaDent uit Tilburg. Een team van de fabrikant is ook aanwezig tijdens de open dag. Wie tijdens de open dag kiest voor de voordelen van de digitale gebitsprothese, krijgt van Toren vijf jaar lang een gratis prothesecheck aangeboden. Bovendien ligt voor iedere bezoeker een presentje klaar. Meer informatie: www.tpptoren.nl.

Auteur

Marc Jansen