Pokeren.nl Poker Series in MartiniPlaza in Groningen

Groningen

De theaterfoyer van MartiniPlaza in Groningen vormt donderdag 12 mei het decor voor de Pokeren.nl Poker Series.

De voorronde in Groningen maakt deel uit van het tweede seizoen van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op recreatieve spelers en er wordt niet om geld gespeeld.

Finale in voetbalstadion

10 % van de deelnemers plaatst zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale. Deze finale vindt zaterdag 17 of zondag 18 december plaats in het voetbalstadion van RKC Waalwijk. De winnaar van de grote finale krijgt in een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl, Team Pokeren.nl.

Professionele pokertafels

De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips, pokerkaarten van de beste kwaliteit en elke tafel heeft een vaste dealer. Aan het toernooi kunnen in ieder geval 150 spelers meedoen. Deelname kost € 12,95. Meer informatie: www.pokeren.nl/pokertoernooi https://youtu.be/Aesh6Xg0moA

Auteur

Marc Jansen