KEI on Stage Bandcontest in VERA in Groningen

Groningen

Stichting KEI uit Groningen heeft een KEI on Stage Bandcontest georganiseerd. Inzet is een optreden op de Grote Markt tijdens de Night of the Songs in de KEI-week. De bandcontest vindt donderdag 28 april plaats in VERA.

In de KEI on Stage Bandcontest komen de volgende 5 Groninger en Friese bands in actie:
  • The Lay
  • Anti-D’s
  • The Movement
  • Vera’s Charm
  • Haas
Een professionele jury wijst de winnaar aan.

Betrokkenheid vergroten

Voorzitter Nienke van Sligter van Stichting KEI: “Wij vinden het belangrijk de betrokkenheid tussen Stadjers en studenten te vergroten en lokaal talent een kans te geven om zichzelf te presenteren. Daarom bieden we de mogelijkheid aan lokale artiesten om op te treden voor 8000 aankomende studenten. Ook Stadjers zijn nadrukkelijk van harte welkom tijdens de KEI on Stage Bandcontest, Night of the Songs en de andere evenementen van de KEI-week.” De Night of the Songs staat al meer dan 10 jaar op de agenda.

Singer-songwritercontest

Overigens houdt Stichting KEI ook nog een Singer-Songwritercontest. De winnaar van deze wedstrijd mag optreden op het Open Air Festival in het Stadspark. De Singer-Songwritercontest vindt donderdag 19 mei plaats in Lola. Singer-songwriters kunnen zicht tot en met 30 april aanmelden via onstage@keiweek.nl. De KEI on Stage Bandcontest begint 20.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen