Hornbach Voetbaltalent 2016 voor Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

Groningen

De parkeerplaats van Hornbach Groningen vormt zaterdag 11 juni het decor voor het Hornbach Voetbaltalent 2016. Dit is een voetbalevenenement georganiseerd door Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), SportsGen en Hornbach.

Hornbach Voetbaltalent 2016 is een voetbaldag voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. De gehele opbrengst - deelname kost 10 euro - wordt door het ZZF besteed aan een onvergetelijke dag voor kinderen die lijden aan een zeldzame ziekte: een dagje uit met het hele gezin.

Voetbalfeest

Deze voetbaldag – in de vorm van een toernooi – vindt van 10.00 tot 13.00 uur plaats. Daarnaast worden diverse sportspelletjes gespeeld zoals een dribbelparcours, schot-schieten en schieten door een gatenmuur. Alle deelnemers krijgen een deelnamecertificaat, vaantje en goodiebag. Meer informatie/ aanmelding: www.hornbach.nl/voetbaltalent.

Auteur

Marc Jansen