Sportweek voor de jeugd op Cruyff Court Oosterparkwijk

Groningen

Het Cruyff Court FC Groningen Veld in de Oosterparkwijk in Groningen is in de meivakantie toneel van een sportweek voor basisschooljeugd en tieners.

Op het programma staan clinics in voetbal, volleybal en streetdance. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen hiervoor van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 mei van 13.30 tot 16.30 uur op het Cruyff Court terecht, tieners (van 13 tot 18+) in de avonduren; 19.00 - 21.00 uur. Het begeleidingsteam sluit de sportweek op vrijdag af met een zeskamp en een talentshow. Bovendien staat een barbecue geprogrammeerd, waarbij ook alle ouders welkom zijn. De organisatie in in handen van het project Oosterlicht in samenwerking met de interkerkelijke organisatie Athletes in Action.

Auteur

Marc Jansen