Elisabeth Tonnard in lezingenserie ‘Druk, druk, druk…’

Groningen

Beeldend kunstenaar Elisabeth Tonnard geeft donderdag 12 mei een lezing in GRID Grafisch Museum Groningen. Dit is de derde lezing in de door GRID en VRIJDAG georganiseerde reeks ‘Druk, druk, druk… – Waar beeldende kunst en drukwerk samenkomen’.

Centraal in deze reeks staan boeken, gemaakt door beeldend kunstenaars en vormgevers die er voor kiezen om er veel aandacht, liefde, tijd en soms ook geld in te steken.

Elisabeth Tonnard

Elisabeth Tonnard werkt op het terrein van kunstenaarsboeken, fotografie en poëzie. Allerlei musea in de wereld hebben boeken van haar in hun collectie opgenomen. Haar projecten variëren van een boek dat geheel onzichtbaar is tot een boek dat een draagbaar zwembad vormt. Elisabeth Tonnard woont en werkt in Amsterdam.

Reserveren

De lezing begint om 20.00 uur. Na afloop kan worden nagepraat in het VRIJDAG Café aan de overkant. Entree: € 7,50 (studenten en cursisten 5 euro). Reserveren: doen@bijvrijdag.nl of 050 – 305 14 00.

Auteur

Marc Jansen