Wonder School LIVE in MartiniPlaza in Groningen

Groningen

Wardo staat zaterdag 7 mei met 'Wonder School LIVE' in MartiniPlaza in Groningen. Wardo neemt het publiek in deze familieshow mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen. Vergezeld door een mysterieuze Hartendame, en een pratend konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. De jonge verwonderaars in het publiek worden veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Goocheltruc laten zien

MartiniPlaza nodigt kinderen uit om samen met Wardo hun eigen goocheltruc te laten zien op het podium in de foyer van het theater, tijdens de Wonder School Afterparty. Aanmelden kan op de dag zelf (voor de voorstelling) in de foyer van het theater. Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

RTL Telekids

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids. Aanvang: 15.00 uur. Reserveringen: www.martiniplaza.nl of 050 – 5222 797.  https://youtu.be/UWABbxsoA00

Auteur

Marc Jansen