Longpunt Groningen in teken zeldzame longziekten

Groningen

Het Longfonds houdt woensdag 11 mei een Longpunt Groningen in de Immanuelkerk in Groningen. Onderwerp is: ‘Zeldzame longziekten’.

Longpunt Groningen is een maandelijkse ontmoeting voor mensen met een long- hart- & vaataandoening. Patiënten en hun partners krijgen actuele informatie en praktische tips.

Zeldzame longziekten

Longarts Henk Kramer van het Martini Ziekenhuis vertelt woensdag 11 mei over longaandoeningen als sarcoïdose, longfibrose, longontsteking, longembolie en bronchiëctasiën. Hierbij komen behandelingen, overeenkomsten en verschillen aan de orde. Aansluitend aan het programma is er alle ruimte voor vragen en discussie. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen