Dolle songfestivalavond in Groninger Forum

GRONINGEN

Wat is er leuker dan het grootste muziekevenement van de wereld, het Eurovisiesongfestival, samen met vrienden en medefans op groot scherm te kijken? In een sfeervolle zaal met vlaggetjes in de hand ongezouten commentaar leveren op schreeuwerige outfits en uit de bocht vliegende ballads.

Na het succes van vorig jaar hopen we er in Groningen een traditie van te maken. Op zaterdag 14 mei kunnen die-hard fans terecht bij de show rond de songfestivalfinale aan het Hereplein, Groningen. Om in de stemming te komen is er een voorprogramma met klassiekers, live optredens en een quiz voor de stiekeme liefhebbers van de guilty pleasure onder de muziekevenementen.

De host van de avond is helblond, langgebeend, hooggehakt en heeft een stem als een nachtegaal. Rasartiest Dolly Bellefleur zorgt ervoor dat de puntentelling in goede banen wordt geleid en zal ongetwijfeld zelf ook hoge ogen gooien. En te gast is niemand minder dat Miss Songfestival herself: Sandra Reemer!


Auteur

Redacteur