3 dansvoorstellingen op 1 avond in VRIJDAG Theater

Groningen

Stichting ENS presenteert zaterdag 14 mei 3 dansvoorstellingen in het VRIJDAG Theater in Groningen.

Stichting ENS is een onafhankelijk dansgezelschap dat naast eigen dansstukken beginnende, talentvolle choreografen een kans geeft. Vrijdag 13 mei keer dansen ENS, JDC en Nikki de Graaf ieder hun eigen choreografie.

BroAnd Sis - ENS

ENS danst 'BroAnd Sis', een choreografie over broertjes en zusjes op het moment dat moeder even niet kijkt. Hoe gaan ze met elkaar om en gaat dit wel goed? Spelletjes, zoals Annamaria Koekkoek, worden toegepast in de dans.

Auditie - Nikki de Graaf

Nikki de Graaf presenteert 'Auditie', een choreografie over auditie en afwijzing. Over de fysieke en mentale uitputting van een auditie. Over de afwijzing en hoe je hiermee als danser omgaat. Een choreografie over hoe dit alles je uiteindelijk een sterker danser en persoon maakt.

On the other side is.. - JDC

'On the other side is…' is de tweede zelfstandige productie van JDC, een jeugddansgezelschap onder leiding van Charo Bocaranda. Kenmerkend voor het werk van Bocaranda is haar vertelkracht. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 15 euro.

Auteur

Marc Jansen