Studio 100 presenteert Prinsessia Show in MartiniPlaza

Groningen

Studio 100 presenteert het theaterdebuut van de succesvolle televisieserie 'Prinsessia'. De theatershow ‘Droomtroon’ is woensdag 18 mei te zien in MartiniPlaza in Groningen.

Het verhaal van de theatershow gaat over een cadeau dat de prinsessen Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet van kok Basiel krijgen, een ware droomtroon. Als je op deze troon in slaap valt, heb je de allermooiste dromen. Maar wanneer de prinsessen dit proberen, eindigen hun mooie dromen elke keer in nachtmerries… Lukt het om te achterhalen wie of wat hun dromen verstoort? En zullen zij ooit nog een keer kunnen dromen zonder nachtmerries? Na de voorstelling is er ook de mogelijkheid om de 5 prinsessen te ontmoeten en samen met hen op de foto te gaan. Aanvang: 15.00 uur. Meer informatie: www.studio100.com. https://youtu.be/gn8n2gC8Dtc

Auteur

Marc Jansen