Première laatste zomervoorstelling Theater te Water op De Verwondering

Groningen

Op theaterschip De Verwondering gaat vrijdag 20 mei de laatste zomervoorstelling van Theater te Water in première. Het schip ligt aan het Hoge der Aa in Groningen.

Met ‘Hooggeëerd publiek’ sluit Theater te Water een 35 jaar durende trektocht door Noord-Nederland af. Nog eenmaal naar de dorpen met een zomervoorstelling.

Kermisklanten

Over een groepje kermisklanten en het geploeter met hun schip. Over perikelen rondom de aap Jocco, die kunstjes kan. En over de concurrent ‘Beestenspul’ die een echte panter heeft. En natuurlijk over de liefde, en jaloezie...

Voorstellingen

De première op 20 mei wordt voorafgegaan door een try-out op donderdag 19 mei. Na de première wordt de voorstelling ook zaterdag 21 en zondag 22 mei op De Verwondering gespeeld. De voorstellingen beginnen steeds om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro (donateurs 13,50 euro, jongeren 10 euro). Reserveren: www.theatertewater.nl.

Auteur

Marc Jansen