Danny Vera naar De Oosterpoort in Groningen

Groningen

Danny Vera geeft zaterdag 10 december een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Danny Vera, de Nederlandse singer-songwriter met vetkuif en snor, blaast het Amerika van de jaren '50 en '60 nieuw leven in met zelfgeschreven nummers waarmee hij de klassieke sound van zijn helden naar het heden brengt. Danny Vera tekende in 2013 een platencontract bij Excelsior Recordings. Met ‘Distant Rumble’ maakte hij dat jaar precies de plaat die hij altijd al wilde maken: rauw en puur met rock-‘n-roll.

Between the Dark & Daylight

In september komt de achtste plaat ‘The Outsider’ uit. In het kader daarvan maakt Danny met zijn band een rondje langs de Nederlandse poppodia met de tour ‘Between the Dark & Daylight’. Hierbij wisselt hij anekdotes af met eigen nummers en werk van grootmeesters die hem hebben geïnspireerd. Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie: de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/58IXKmyl_HY

Auteur

Marc Jansen