'We Want More!' in MartiniPlaza in Groningen

Groningen

In MartiniPlaza in Groningen wordt woensdag 25 en donderdag 26 mei de voorstelling 'We Want More!' opgevoerd.

In 'We Want More!' draait het om Womens World, een vrouwenkoor dat 20 jaar geleden op zijn hoogtepunt uit elkaar ging. Tijdens het weerzien - na járen - en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt. Door onverwachte onthullingen komen de verhoudingen op scherp te staan. Een voorstelling over vriendschap, liefde en ouder worden.

Cast

De cast bestaat uit Elise Schaap, Angela Groothuizen, Tina de Bruin, Petra Laseur, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung, Sytske van der Ster, Carolina Mout, Rop Verheijen, Rosanne de Wijs, Emma van Muiswinkel en Esther Lindenbergh. Bijgestaan door een live-band zingen de vrouwen nummers die speciaal voor de voorstelling zijn gearrangeerd door Rutger de Bekker. De voorstelling wordt geregisseerd door Geert Lageveen, het script is geschreven door Bodil de la Parra. Aanvang: 20.oor uur. Meer informatie: www.martiniplaza.nl

Auteur

Marc Jansen