MEER-Run in Engelbert

Groningen

ToMoveYou Runningtherapie heeft in samenwerking met voetbal- en ijsvereniging Engelbert het wandel- en hardloopevenement MEER-Run georganiseerd.  Dit evenement, onderdeel van het jaarlijkse Sport- en Spel Weekend van VV Engelbert, staat vrijdag 27 mei op de agenda.

Belangenvereniging MEER-dorpen (Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan) heeft eind vorig jaar, in samenwerking met Meerstad en Natuurbeheer, een 'ommetje' gerealiseerd. Dit voert over zowel harde als onverharde paden door veenontginningsgebied, langs middeleeuwse kerken en andere cultuurhistorische bezienswaardigheden. Het parcours van de 6 kilometer lange MEER-Run zal voor een groot deel over deze route gaan. Start en finish van de MEER-Run zijn de kantine van de ijsvereniging; kleedruimte en douchegelegenheid in MFC Engelbert. Hardlopers starten om 18.00 uur, wandelaars enkele minuten later. Aanmelden (tot 20 mei): info@tomoveyou.nl; onder vermelding van naam, adres en geboortedatum. Deelname is gratis.

Auteur

Marc Jansen