Pé en Rinus met Provinciale Brassband op ReitdiepPOP in Concert

GRONINGEN

Het tweedaagse festival ReitdiepPOP wordt dit jaar voorafgegaan door ReitdiepPOP in Concert. Dit is een avondvullend concert waarin de Provinciale Brassband Groningen en Pé en Rinus samen op het podium staan. Dit gelegenheidsoptreden heeft beperkte toegang.

ReitdiepPOP in Concert staat voor vrijdag 9 september op de agenda. Het reguliere gratis ReitdiepPOP volgt zaterdag 10 en zondag 11 september.

Extra element

De organisatie van ReitdiepPOP wil met ReitdiepPOP in Concert een extra element toevoegen. Organisator Patrick Wijninga: "Brassmuziek in combinatie met ons eigen Groninger sterrenduo aan het water, op een hopelijk mooie nazomeravond; dat moet een bijzondere ervaring worden. Zo hopen we ook een ander publiek iets te bieden."

ReitdiepPOP

ReitdiepPOP is een jaarlijks gratis en meerdaags festival voor jong en oud, dat wordt georganiseerd door bewoners uit de wijk Reitdiep. Vorig jaar werd de eerste editie van ReitdiepPOP druk bezocht. De line-up voor de tweede editie wordt op 1 juni bekendgemaakt. Dan start ook de voorverkoop voor ReitdiepPOP in Concert; via www.reitdieppop.nl en de Ideale Buurman.

Auteur

Marc Jansen