Last-minute-informatiemarkt Noorderpoort

Groningen

Noorderpoort houdt donderdag 26 mei een last-minute-informatiemarkt bij Noorderpoort Automotive & Logistiek in Groningen. Deze informatiemarkt is bedoeld voor scholieren die nog een keuze moeten maken voor het mbo.

Voorlichters van alle opleidingen van Noorderpoort zijn aanwezig. Onder hen ook mensen die informatie kunnen geven over de nieuwe opleidingen op het gebied van Dienstverlening Breed. Dienstverlening Breed geeft studenten op niveau 2 de kans om meer kennis en ervaring op te doen door onderdelen uit verschillende niveau 2-opleidingen te combineren.

Noorderpoort Educatie

Vanuit Educatie zijn voorlichters aanwezig die informatie kunnen geven over onder andere Inburgering, Alfabetisering, Staatsexamen I en II en Entree NT2. Voor vragen met betrekking tot praktische zaken, zoals studiefinanciering, zijn studieadviseurs aanwezig van Studie en Advies/Studentendienstverlening.

Havo-diploma

Noorderpoort schenkt tijdens de informatiemarkt extra aandacht aan toekomstige studenten met een havo-diploma. De last-minute-informatiemarkt duurt van 16.00 tot 19.00 uur.

Auteur

Marc Jansen