Pencak Silat Seni Festival #8 in Groningen

Groningen

Pencak silat-vereniging Prahyangan uit Groningen houdt zaterdag 21 mei een Pencak Silat Seni Festival in het pand aan de Travertijnstraat 12 in de wijk Vinkhuizen. Dit festival met demonstraties van Indonesische krijgskunsten staat voor de 8ste keer op de agenda.

15 pencak silat-vereniging uit het hele land geven acte de présence. De Indonesische ambassadeur neemt de openingshandeling voor zijn rekening.

Cecep Arif Rahman

Hierbij wordt ook pencak silat-trainer/ acteur ('The Raid 2', 'Juara & Star Wars' en 'The Force Awakens') Cecep Arif Rahman betrokken. Hij zal ook voor de afsluiting tekenen. Verder is de 'Indonesische keuken' aanwezig en worden Indonesische artikelen verkocht. Het festival duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Auteur

Marc Jansen