Culinaire biertocht 'Happen met/ in bier' in Groningen

Groningen

Bierconsumentenvereniging PINT heeft voor zondag 29 mei in Groningen de culinaire biertocht 'Happen met/ in bier' georganiseerd.

Tijdens deze biertocht schenken de deelnemende eetgelegenheden een ambachtelijk Nederlands speciaalbier, in een proefglas met een inhoud van 15 centiliter. Daarbij wordt een passend culinair hoogstandje geserveerd. De deelnemende eetgelegenheden zijn:
  • De Betere Tijden
  • Het Concerthuis
  • Het Heerenhuis
  • ‘t Koetshuys
  • De Koffer
  • De Toeter
Deelnamekaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende eetgelegenheden. Zo'n deelname kaart (kosten: 22,50 euro) is goed voor 6 speciaal bieren en 6 culinaire hoogstandjes. Deelnemers kunnen om 14.00 uur starten. De eindtijd staat vast op 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen