Fresku met theatershow naar Stadsschouwburg Groningen

Groningen

Fresku staat donderdag 2 februari 2017 met zijn eerste theatershow 'Welkom bij de Fresku Show' in de Stadsschouwburg Groningen.

Kaarten (à 19 euro) zijn vanaf vrijdag 20 mei 10.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort en via de-oosterpoort.nl.

Fresku

Fresku droomde van een carrière als zanger, tekenaar of schrijver, maar belandde in de riemenfabriek van Eindhoven. In zijn vrije tijd schreef hij raps en maakte hij persiflerende filmpjes met zijn vriend Teemong. Zijn typetjes, zoals Gino Pietermaai en Willy Keurig, werden BN'ers en Fresku kreeg een platencontract.

Veel te vertellen

De rapper uit Brabant heeft veel te vertellen en heeft het gevoel dat hij niet alles kwijt kan op zijn albums of tijdens optredens. Na 3 uitstekend ontvangen albums gaat hij dus het theater in. Fresku heeft een hoop te vertellen. En dat doet hij dan ook. Met poëzie en humor. Met satire en persiflage. Met scherpe raps en emotionele video’s. Fresku wil zijn wereld begrijpen.

Auteur

Marc Jansen