Her Majesty naar De Oosterpoort in Groningen

Groningen

Her Majesty geeft zondag 2 oktober een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Kaarten (à 19 euro) voor dit concert zijn vanaf vrijdag 20 mei 10.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.

Eerbetoon

Her Majesty brengt een eerbetoon aan 4 legendarische muzikanten: David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young. Ze waren afkomstig uit topbands als The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies, waarvan de beste songs voor de pauze worden gespeeld. In 1969 kwam het bejubelde debuutalbum van Crosby, Stills en Nash uit. Ook hiervan worden voor de pauze de hoogtepunten gespeeld.

Déjà vu

In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. CSNY speelde op het fameuze Woodstock-festival en maakte vervolgens het meesterwerk ‘Déjà vu’, dat in het tweede deel van dit theaterconcert integraal wordt gespeeld, begeleid door (film)beelden. https://youtu.be/h5kvy7Q2SKo?list=PLk3UIgu_8PRbxiK73O9s2in-tXfEAgz_8

Auteur

Marc Jansen