Kaartverkoop derde editie Timmerdorp Groningen van start

Groningen

Op www.timmerdorpgroningen.nl gaat vrijdag 20 mei de kaartverkoop voor de derde editie van Timmerdorp Groningen van start.

Timmerdorp Groningen is dit jaar van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 augustus, de laatste week van de zomervakantie. De kaarten kosten 25 euro. Voor gezinnen die dat bedrag niet kunnen missen is een oplossing beschikbaar. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de organisatie.

Kinderraad

Tijdens het Timmerdorp zijn de kinderen de baas. Het dorp is de hele week verboden terrein voor volwassenen (behalve voor hen die meehelpen als begeleider). Maar tot dusver waren het tóch de volwassenen die bedachten wat er gebeuren ging, welke spellen gedaan werden, en wat het thema van de week was. Dat wordt dit jaar anders. Er komt namelijk een Timmerdorp Kinderraad. De Kinderraad vertelt en bepaalt wat de kinderen belangrijk vinden voor het Timmerdorp. De Kinderraad bestaat uit vertegenwoordigers van de bewoners van Timmerdorp Groningen: de kinderen. Elke wijk in het Timmerdorp levert iemand voor de raad.

Ideeën insturen

Kinderen kunnen nu ook al invloed uitoefenen. Iedereen kan namelijk zijn eigen idee - zoals een thema voor de week, een goed dorpsspel, of een mooi bouwsel dat er echt móet komen - naar kinderraad@timmerdorpgroningen.nl sturen. De tofste, mooiste én best uitvoerbare ideeën worden tijdens uitgevoerd.

Auteur

Marc Jansen