Talkshow 'Impressie' bij Noorderpoort Kunst & Multimedia

GRONINGEN

Noorderpoort Kunst & Multimedia heeft voor vrijdag 20 mei de derde aflevering van de talkshow 'Impressie' georganiseerd. Plaats van handeling is Noorderpoort Kunst & Multimedia aan de Verzetsstrijderslaan 2 in Groningen.

In deze aflevering wordt gediscussieerd over de ethische grenzen in kunst, media en gaming. Harry Bouma van Noorderpoort, Obed Brinkman (maker van het lied ‘Fuck de PVV’), Annelies van Santen van OOG TV, docent Game Artist Tim Cottingham en student Game Developer Joey Behrens schuiven aan.

Oud-studenten

Verder komen de oud-Kunst & Multimedia-studenten Basz de Jonge en Ilona Heuker langs. Basz de Jonge deed de opleiding Artiest, is nu acteur en komt met zijn band Victors Village een nummer spelen. Ilona Heuker heeft Podium en Evenementen Techniek gevolgd en komt vertellen over het plekje bij De Oosterpoort en de Stadsschouwburg. Aanvang: 15.00 uur.

Auteur

Marc Jansen