Extra voorstelling 'Fantastische Meneer Vos' (4+) in Grand Theatre

Groningen

Theatergezelschap Meneer Monster speelt zondag 22 mei een extra voorstelling van 'Fantastische Meneer Vos' (4+) in het Grand Theatre in Groningen. Dit vanwege de grote belangstelling voor deze voorstelling.

De voorstelling ‘Fantastische Meneer Vos’ is een humoristische en muzikale bewerking van het gelijknamige boek van Roald Dahl. Niemand is slimmer dan Fantastische Meneer Vos. Hij besteelt de gemeenste boeren uit de buurt en dat maakt ze woedend. De boeren Bolus, Bits en Biet besluiten samen op klopjacht te gaan. Tot de tanden toe bewapend omsingelen ze Meneer Vos en zijn gezin. Er blijkt geen uitweg meer mogelijk. Maar Meneer Vos is niet zomaar een vos. Hij is de Fantastische Meneer Vos en verzint een list waar de kinderen uit het dorp nog lang over napraten. Aanvang: 16.00 uur.

Auteur

Marc Jansen