Finale KNVB Bslim Straatvoetbal op Grote Markt

Groningen

Op de Grote Markt in Groningen wordt woensdag 25 mei de finale van KNVB Bslim  Straatvoetbal afgewerkt.

De organisatie van het KNVB Bslim Straatvoetbal is in handen van Bslims-portprofessionals, waarin onder andere het Huis voor de Sport Groningen, MJD en het onderwijs zijn vertegenwoordigd. Het KNVB Bslim Straatvoetbal staat voor de 8ste keer op de agenda. Momenteel worden in de diverse Bslim-wijken in Stad nog voorrondes gespeeld. De winnaars plaatsen zich oor de grote finale op 25 mei.

Straatvoetbal

Straatvoetbal wordt gespeeld middels de 4 tegen 4-spelvorm. Dit is de kleinste wedstrijdvorm met daarin alle elementen van een echte wedstrijd; verdedigen, aanvallen, scoren en nog veel meer.

Finaledag

De wedstrijden op de finaledag beginnen om 14.00 uur. Rond 16.30 uur is in alle categorieën bekend welke teams zich plaatsen voor de finale van KNVB Straatvoetbal op het Schouwburgplein in Rotterdam op 25 juni. https://youtu.be/xNkRNLgIZZA

Auteur

Marc Jansen