Benefietconcert in middeleeuwse kerk in Zuidwolde

Zuidwolde

In de middeleeuwse kerk in Zuidwolde wordt zondag 29 mei een benefietconcert gehouden voor een gezamenlijk project van Hanze Bouwreizen en Stichting Tanzania Support.

2 strijkkwartetten brengen hierin werken van Mozart, Haydn en Dvorák ten gehore.

Hanzehogeschool

In oktober 2016 reizen 30 medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen af naar het noorden van Tanzania om daar een slaapzaal bij een bestaande school te bouwen. Deze Masaïschool wordt door ongeveer 450 kinderen bezocht. Kinderen die soms op meer dan 3 uur loopafstand van de school wonen. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan het bouwproject in Tanzania. Aanvang: 15.00 uur. Entree: 15 euro. Meer informatie: www.tanzaniasupport.org

Auteur

Marc Jansen