72ste Avondvierdaagse in Groningen

Groningen

Bij Sportcentrum Kardinge in Groningen gaat maandag 23 mei om 18.00 uur de 72ste Avondvierdaagse Groningen van start. Wandelliefhebbers kunnen zich daar ook nog aanmelden voor deelname; vanaf 16.00 uur.

Deelnemers wandelen 5, 10 of 15 kilometer per dag. Sportcentrum Kardinge is behalve maandag ook dinsdag vertrekpunt. Op woensdag en donderdag vertrekt de stoet vanaf buurt- en speeltuinvereniging FEO aan de Gorechtkade.

Slotdag

De ruim 3000 wandelaars worden op de slotdag begeleid door meerdere muziekkorpsen. De route voert vanaf de Gorechtkade, via Dirk Huizingastraat, Hanzeplein, Oostersingel, Nieuweweg, Poelestraat, Grote Markt, Sint Jansstraat, Petrus Campersingel, J.H. Jansenstraat terug naar de Gorechtkade. Op verzoek van het UMCG gaat de stoet ook weer door het ziekenhuis. Meer informatie: www.avond4daagsegroningen.nl 050-3135092

Auteur

Marc Jansen