Epilepsiecafé in Odensehuis in Groningen

Groningen

In het Odensehuis wordt dinsdag 31 mei het eerste Groninger Epilepsiecafé gehouden.

Het door Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) georganiseerde Epilepsiecafé is bedoeld voor mensen met epilepsie, betrokkenen en andere belangstellenden. Zij worden uitgenodigd in een ongedwongen en open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Epilepsieconsulentes Hilda Polling en Marleen Arends van het Martiniziekenhuis, maatschappelijk werker Ingrid Bannink van SEIN (polikliniek Groningen), Getwil Block van de Ambulante Schoolbegeleiding (LWOE De Waterlelie) en ervaringsdeskundigen van de EVN verlenen medewerking aan het Epilepsiecafé. Het café duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Entree: gratis. Meer informatie: Jannie Masselink, tel. 0591-562315 of noordoost@epilepsievereniging.nl.

Auteur

Marc Jansen