Caribische literaire middag in New Orléans Jazzcafé

Groningen

In het New Orléans Jazzcafé in Groningen is zondag 29 mei een literaire middag met schrijvers/ dichters/ vertellers en beeldend kunstenaars met Caribische roots.

Tijdens deze literaire middag worden Thomas Sykes, de nieuwe nachtburgemeester Oelinda de Vries en enkele voordrachtskunstenaars geïnterviewd door Geke de Graaf. Verder zijn er spoken word-bijdragen van Myron Hamming en Annemiek Rosaria. De schrijverssessies en voordrachten worden afgewisseld met optredens van pianist Glenn Menke. Thomas Sykes signeert zijn, samen met Iris Engelsman geschreven, boek 'Awareness'. Voor dit boek interviewden zij de afgelopen maanden Groningers over hun ervaringen met, en beschouwingen over discriminatie. Aanvang: 17.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen